Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Nieuwe prijscatalogus Klimaattechniek, nu ook als PDF!

De nieuwe prijscatalogus van onze afdeling Klimaattechniek voor airconditioningapparatuur, luchtbehandeling en toebehoren is uit! Deze catalogus is nu ook online als PDF beschikbaar. U vindt deze digitale catalogus op de pagina 'Prijscatalogi'.

We hebben het aantal hoofdstukken uitgebreid om u een nog beter beeld te geven van ons uitgebreide leveringspakket. Uiteraard zijn er ook weer nieuwe en verbeterde producten toegevoegd aan ons pakket.

  • De eerste CO2 waterwarmtepomp ter wereld waarmee u 90 ºC tapwater kunt bereiden met een COP van 4,3! Deze Mitsubishi Heavy Industries unit vindt u in hoofdstuk 1.
  • Nieuw in de prijscatalogus zijn de schoonmaakmiddelen van Green XL. Deze producten passen prima binnen ons groene beleid.
  • Alle leveranciers van condenspompen hebben producten in hun pakket verbeterd. Zo heeft Sauermann de SI10 aangepast en Aspen de Hi-Flow range geoptimaliseerd. Bij Charles Austen is de Mini Blue nu ook als gootpomp in onze prijslijst terug te vinden.

Naast bovengenoemde ontwikkelingen blijven wij zoeken naar producten en oplossingen om u als installateur te voorzien in uw behoefte om een oplossing te bieden voor uw klant.

KXZ

Met de introductie van de nieuwe KXZ serie zet Mitsubishi Heavy Industries hoog in op het veroveren van de VRF markt. De line up van de KXZ loopt van 28 kW (10HP) t/m 56 kW (20HP), welke gekoppeld kunnen worden tot maximaal 3 buitendelen met een koelvermogen van 168 kW (60HP) en 189 kW verwarmingsvermogen.

Ook de digitale catalogus van de KXZ line up vindt u nu op de pagina 'Prijscatalogi'.Verberg boodschap