Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Lancering van TripleAqua in Brussel

Afgelopen maandag 16 maart 2015, heeft de wereldwijde launch van het TripleAqua systeem plaatsgevonden in Brussel tijdens ATMOsphere evenement. Deze conferentie is hét internationale platform waar uitfasering van HFK’s en groei van natuurlijke koudemiddelen centraal staan.

Ruim 200 deelnemers van grote multinationals in voeding, retail, gebouwtechniek, leveranciers, fabrikanten, EU politici en de pers bezochten dit tweedaagse evenement.

Voor een volle zaal gaf Menno van der Hoff een inleiding over het waarom TripleAqua is ontwikkeld; toonde een video over de evolutie en opwarming van de aarde, en hij vervolgde met de unieke kernpunten van TripleAqua.

Na de presentatie van Menno van der Hoff onthulde Chris van der Lande (Uniechemie) en Richard Droop (Coolmark) het toestel met een foto persmoment. Tegelijkertijd ging de website www.tripleaqua.com online en werd de presentatie geupload op www.atmo.org.

Het Nederlandse officiële presentatiemoment is tijdens Building Holland in de RAI Amsterdam van 31 maart t/m 2 april 2015. Huibert Baak zal hier samen met Menno van der Hoff present zijn om TripleAqua de nodige aandacht te schenken.

Wilt u meer informatie over de unieke TripleAqua? Bezoek dan onze website www.tripleaqua.com.Verberg boodschap