Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Kom je bij ons werken?

Kom jij binnenkort ons team in Barendrecht versterken?

Voor onze afdelingen Verkoop, Service & Techniek en Verkoop Binnendienst zoeken wij op korte termijn enthousiaste en leergierige teamspelers. Ben je op zoek naar een leuke baan in een dynamische en technische omgeving? Wil je deel uitmaken van een succesvol bedrijf? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder.

Deze mannen zoeken een leuke collega

Sales Engineer Roof Systems m/v Regio Nederland

In verband met de uitbreiding van onze verkoopactiviteiten zoeken wij een ervaren collega die gedreven en resultaatgericht de afgesproken doelstellingen weet te realiseren aan de hand van een persoonlijk verkoopplan. Je dient te beschikken over een commerciële instelling, ondernemend vermogen en je bent een enthousiaste gesprekspartner. De nadruk komt te liggen op de acquisitie en verkoop van onze Big Foot opstellingsframes voor technische installaties op het dak.

Ralph Koster kan je meer vertellen over deze functie via: +31623825507.

Bekijk hier de volledige vacature omschrijving

Service Engineer

Als Service Engineer bij Coolmark ben je veelal in de buitendienst actief en daarbij verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het inbedrijfstellen van onze klimaat- en koeltechnische apparatuur op locatie. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het verlenen van telefonische support aan onze klanten (installateurs). Verder maak je onderdeel uit van onze 24/7 servicedienst.

Jeroen Morssinkhof kan je meer vertellen over deze functie via: +31653351033.

Bekijk hier de volledige vacature omschrijving

Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst

Heb je commerciële ervaring, ben je technisch onderlegd en vind je het leuk om onze klanten te adviseren op het gebied van koude- en klimaattechniek? In deze functie werk je intensief samen met ons team van specialisten om invulling te geven aan de behoeften van potentiële en bestaande relaties.

Isabella Kaag-de Raad vertelt je graag meer over deze functie via: +31180751342.

Bekijk hier de volledige vacature omschrijving

Hoe solliciteer je?

Door een uitgebreide motivatiebrief en je C.V. te sturen naar Mw. Kelly de Baat per e-mail k.debaat@coolmark.nl.Verberg boodschap