Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Wij zoeken nieuwe collega's

Kom jij binnenkort ons team in Barendrecht versterken?

Voor onze afdelingen Projecten, Verkoop Binnendienst en Inkoop, zoeken wij op korte termijn enthousiaste en leergierige teamspelers. Ben je op zoek naar een leuke baan in een dynamische en technische omgeving? Wil je deel uitmaken van een succesvol bedrijf? Dan zoeken wij jou! Lees snel verder.

Deze mannen zoeken een leuke collega

Technisch Adviseur afdeling Projecten - Specialisatie Watersystemen & Warmtepompen

Als echte spin in het web overzie je het gehele traject, vanaf offerte tot en met uitvoering. Je neemt aanvragen aan en beoordeelt deze op commerciële en technische aspecten. Daarna zorg je voor een juiste vertaling van de klantwensen in een oplossing en uiteindelijk in een correcte offerte. Je volgt offertes op en neemt zelfstandig opdrachten aan. Na de opdracht zorg je voor een juiste interne en externe afhandeling.

Heb je kennis van watersystemen, warmtepompen en natuurlijke koudemiddelen en lijkt het je bovendien leuk om naast het onderhouden van bestaande relaties actieve acquisitie te doen, reageer dan snel!

Bij Huibert Baak via: 06-51133178 kan je terecht als je meer vragen hebt over deze vacature.

Bekijk hier de volledige vacature omschrijving

Commercieel Technisch Medewerker Binnendienst (MBO/HBO) M/V

Heb je commerciële ervaring, ben je technisch onderlegd en vind je het leuk om onze klanten te adviseren op het gebied van koude- en klimaattechniek? In deze functie werk je intensief samen met ons team van specialisten om invulling te geven aan de behoeften van potentiële en bestaande relaties.

Alex Lagerwerf vertelt je graag meer over deze functie via: +31653792806.

Bekijk hier de volledige vacature omschrijving

Inkoper/Voorraadbeheerder (HBO) M/V

Als Inkoper/Voorraadbeheerder ben je dagelijks bezig met het afstemmen van de voorraad op de behoefte van onze klanten.

Wij zoeken een ervaren én zelfstandige collega die in staat is alle voorkomende taken op onze afdeling voorraadbeheer op te pakken en uit te voeren. Heb je (groothandels-) ervaring met AX, spreek en schrijf je Engels en heb je een Nevi 2 of CPF diploma? Dan maken wij graag zo spoedig mogelijk kennis met jou!

Wil je meer weten over deze functie en de afdeling inkoop? Neem dan telefonisch contact op met Danny van den Berg via: +31610353949.

Bekijk hier de volledige vacature omschrijving

Hoe solliciteer je?

Door een uitgebreide motivatiebrief en je C.V. te sturen naar Mw. Kelly de Baat per e-mail k.debaat@coolmark.nl.Verberg boodschap