Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

(Re)Building the future samen met Coolmark

Verslag van Building Holland 2017

Building Holland stond dit jaar in het teken van innovatie en vernieuwing. Dit is wat we samenvatten als (Re)Building the Future: samen bouwen aan de toekomst van Nederland op basis van de meest actuele trends en ontwikkelingen in samenwerking met baanbrekende innovatieve partijen binnen de bouw en vastgoed. (Re)Building the Future is een oproep gericht op de bouw- en vastgoedsector om – rekening houdend met de toekomst – in te spelen op een sterk veranderende markt en dit zo duurzaam en innovatief mogelijk te doen. Coolmark is partner van Duurzaam gebouwd en deelnemer aan Building Holland. Het projectenteam van Coolmark presenteerde hier diversen innovatieve en duurzame oplossingen met de focus op natuurlijke koudemiddelen, warmtepompen en energieverbruik.

Coolmark hoort hiermee tot de meest toonaangevende ketenpartners zodat er niet alleen productinnovaties ontstaan maar ook processen worden geoptimaliseerd. Marktpartijen worden met (Re)Building the Future uitgedaagd om verder te kijken dan hun eigen organisatie en bijbehorende processen en actief samen te werken met ketenpartners om oude werkwijzen en business cases te doorbreken. Meer visie op de lange termijn waarbij er samen waarde wordt gecreëerd in een totaalconcept waarbij wordt uitgegaan van de gebruiker!

Dit vonden de bezoekers van Building Holland!

"Er wordt compacte informatie verstrekt over veel onderwerpen. Building Holland is een goede mix van verschillende vakinhoudelijke onderwerpen"

"Zeer inspirerende sprekers, korte pitches met daarin ook aankondiging van trends. Building Holland gaat over totaalconcepten in plaats van losse producten"


"Ik bezocht Building Holland vanwege de inhoud en de exposanten. De lezingen waren inhoudelijk sterk"

Huibert Baak Tel: 06-51133178Verberg boodschap