Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

MHI's Q-Ton warmtepomp ontvangt KEYMARK Kwaliteitskeurmerk

MHI's Q-ton: toekomstbestendig, energiezuinig én betrouwbaar

De toepassing van de Mitsubishi Heavy Industries Q-ton warmtepomp is zeer breed, overal waar grotere hoeveelheden warm tapwater nodig zijn zoals appartementencomplexen, woningblokken, hotels, zorginstellingen, sportcentra, zwembaden, scholen en de industrie zorg de Q-ton voor warm tapwater.

Dat de Q-ton inhaakt op de noodzaak van gas-loos en energiezuinig water verwarmen is al een belangrijk pluspunt. Met de toekenning van het CEN kwaliteitskeurmerk KEYMARK, is het bovendien een veilige en kwalitatieve oplossing.

Wat betekent een KEYMARK kwaliteitskeurmerk?

Met dit vrijwillig en onafhankelijk keurmerk op ISO type 5 (EN 14511, EN 15879 en EN 16147) niveau worden strenge eisen op het gebied van productveiligheid nageleefd. Het keurmerk gaat net wat verder dan de regulier CE markering en is op Europees niveau erkend. Het biedt de eindgebruiker het vertrouwen dat dit product uitvoerig door derden is getest.

Tijdens de VSK vertellen wij u graag meer over de Q-ton

Kom naar één van onze stands in Utrecht tijdens de VSK tussen 6 en 9 februari 2018. In Hal 7 stand A055 of Hal 10 stand C070 vertellen mijn collega's en ik u graag meer over onze duurzame en energiezuinige oplossingen!

Huibert Baak
Huibert Baak Tel: 06 – 511 33 178Verberg boodschap