Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Mitsubishi Heavy Industries introduceert stijlvolle R32 wandmodellen

Milieuvriendelijk stijlvol koelen en verwarmen voor elk interieur

Zoveel wensen zoveel smaken. Daarom introduceert Mitsubishi Heavy Industries voor de Nederlandse markt een serie stijlvolle airconditioning wandunits - gebaseerd op de modern vormgegeven ZRK..SRK-range - in verschillende kleuren passend bij elk interieur

Deze nieuwe serie wandmodellen op het milieuvriendelijke koudemiddel R32 is nu exclusief verkrijgbaar via Coolmark.

Beschikbare kleuren en uitvoeringen

De units zijn verkrijgbaar in 5 capaciteiten; van 2,0 tot en met 6,0 kW, en in 3 kleurstellingen; wit (RAL9003) zwart/wit of Titanium.

Titanium R32 wandunit van Mitsubishi Heavy Industries

Energie Investering Aftrek 2018 subsidie

De complete serie komt ook volgens de nieuwe 2018 EIA regelgeving in aanmerking voor subsidie. Ze zijn voorzien van zeer gunstige energie labels voor zowel koelen als verwarmen (A+++ voor de modellen -20, -25 en de -35 en A++ voor de modellen -50 en de -60). Hiermee samenhangend zijn de SEER waardes nog verder verhoogd. De SCOP waardes zijn onveranderd hoog zoals bij de bestaande serie.

Stil en Energiebesparend

Standaard zijn deze bijzonder stille wandmodellen, geluidsniveau vanaf 19 dB(A), uitgerust met een aantal zeer energiebesparende functies zoals een aanwezigheidssensor en een bewegingssensor. Zo kan bijvoorbeeld worden voorkomen dat het systeem draait terwijl er op een bepaalde en vooraf ingestelde tijd niemand in de ruimte aanwezig is.

De binnendelen zijn ‘hybride’ modellen, geschikt voor zowel gebruik als losse split en op een Multisplitsysteem (SCM-serie). In dit laatste geval moeten de systemen gevuld worden met het traditionele koudemiddel R410A

Witte R32 wandunit van Mitsubishi Heavy Industries

Bedieningsgemak met touchscreen en smart WiFi

In combinatie met de optionele printplaat SC-BIKN-E kunnen deze modellen ook worden uitgerust met de zeer uitgebreide touchscreen wand bediening RC-EX3. Verder kunnen de units op afstand worden bediend via een speciaal ontwikkelde app. De hiervoor benodigde optionele wifi module kan eenvoudig in het binnendeel worden ingebracht.

Titanium R32 wandunit van Mitsubishi Heavy Industries

Meer weten?

Informeer bij onze verkoopafdeling Klimaattechniek, naar de kleur van uw keuze via telefoonnummer 0180-751340.

Chris Oury
Chris Oury Tel: 0180 – 751 346Verberg boodschap