Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Coolmark en YORK bundelen krachten in Nederland

Krachtenbundeling voor kant en klare klimaatoplossingen

Recentelijk tekenden vertegenwoordigers van Johnson Controls YORK® en Coolmark BV een samenwerkingsovereenkomst voor de Nederlandse HVAC markt. Met deze uitbreiding willen wij onze positie als vooruitstrevende distributeur met het meest volledige productengamma in Nederland versterken.

Ons assortiment wordt hiermee uitgebreid met de innovatieve en hoogstaande producten van Johnson Controls YORK®, zoals;

  • Lucht- en watergekoelde koelmachines
  • Fancoil units
  • Rooftop units
  • Lucht- en watergekoelde warmtepompen
  • Thermostaten
  • Kleppen en afsluiters
  • Configureerbare gebouwenbeheer en regelsytemen
Coolmark zal zich richten op het werkgebied tussen 0 en 600kW koel- en verwarmingsvermogen

samenwerking Coolmark en YORK® Johnson Control

All-Electric en integrale oplossingen

Door de steeds extremere zomers, en de urgentie om met klimaatdoelstellingen aan de slag te gaan zien wij dat onze rol verandert. Het draait niet meer alleen om tijdig het juiste product op de juiste plaats te leveren voor de beste prijs. Advies, projectbegeleiding en kennis delen wordt steeds belangrijker en onze klanten vragen om integrale en duurzame oplossingen. Dit is de reden waarom wij deze samenwerking zijn aangegaan.

Gebruik van koudemiddel terugdringen

Een andere goede reden om met YORK samen te werken is onze gezamenlijke wens koudemiddelengebruik bij nieuwbouw- en renovatieprojecten terug te dringen. Chillers en warmtepompen die lucht/water en water/water kunnen combineren met Warmte Koude Opslag, maar ook een breed assortiment afgifte systemen, regeltechniek en rooftop-units zijn een paar voorbeelden van het duurzame pakket dat we onze klanten kunnen aanbieden. De laatste stand van de techniek is toegepast om oplossingen te kunnen bieden die met de tijd meegaan.

YORK® productassortiment

Meer Informatie?

Benieuwd geworden naar de mogelijkheden van de producten van Johnson Controls YORK®? Bezoek dan onze stand nummer 447 tijdens de Installatie Vakbeurs, Hardenberg tussen 10 en 12 september as.

In deze leaflet leest u over de verschillende YORK® producten die wij in Nederland mogen verkopen.

Daarnaast is er een speciale YORK® website met productspecificaties van de verschillende YORK® producten. Onze collega's van de projecten afdeling ten slotte, zetten graag hun kennis in om ook uw volgende project tot een succes te maken. Neem contact op met onze afdeling projecten voor meer informatie.Verberg boodschap