Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Introductie Leo Voogd

Graag stel ik mijzelf even voor: Leo Voogd, 49 jaar, getrouwd met Marian en 2 kinderen. Dit jaar ga ik Abraham zien.

Vanaf het begin van mijn carrière ben ik werkzaam in de klimaat- en koeltechniek. Ik ben na de MTS bij een Reefer-bedrijf (Grenco Matal BV) begonnen en al heel snel binnen dit bedrijf overgestapt naar de “land-installaties”. Binnen Grenco heb ik heel veel ervaring opgedaan met het installeren van de diverse koel- en klimaatinstallaties. Ook heb ik binnen dit bedrijf alle benodigde opleidingen mogen volgen en zat ik in 1994 bij de eerste lichting monteurs die opging voor zijn STEK-diploma. Vanwege aanhoudende knieklachten kon ik dit werk eigenlijk niet meer blijven doen en ben toen op de binnendienst terecht gekomen bij de firma Itho te Schiedam, voor de afdeling koeltechniek. In deze periode heb ik mij weer verder kunnen ontwikkelen met onder andere het volgen van de cursus TVVL luchtbehandeling. Binnen Itho heb ik later nog een switch gemaakt naar een nieuw te vormen afdeling, namelijk Duurzame Woningbouwprojecten. Iets wat toen nog totaal in de kinderschoenen stond, maar wat momenteel een behoorlijke vlucht neemt met de toepassing van warmtepompen en vanuit de overheid een behoorlijke verlaging van de EPC-eis voor woningbouw.

Na deze periode heb ik bijna 12 jaar gewerkt voor een 2-tal firma’s die een uitgebreid gamma hadden voor DX-toepassingen. Hier heb ik mijn kennis enorm kunnen verruimen en brengt me op het niveau waar ik nu ben; een volwaardige gesprekspartner voor de installateur.

Coolmark is nu mijn volgende stap. Naast een uitgebreid DX-gamma gaan zij verder met nieuwe duurzame ontwikkelingen. Het aan de slag gaan nieuwe technieken, zoals Q-ton, de Propaanchiller en onze Triple Aqua- systemen, is iets wat ik een grote uitdaging vind en enorm naar uitkijk. Ik ben actief in de regio Noord/West Nederland en hopelijk ontmoet ik u snel.

Leo Voogd Tel:06 - 20816235Verberg boodschap