Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Het perfecte klimaat met MHI bij Jamie's Italian

Jamie's Italian's binnenklimaat weer onder controle

Al een tijd liet het binnenklimaat in Jamie's Italian restaurant in de Rotterdamse Markthal te wensen over. Arco Luchttechniek BV uit het Noord-Hollandse Opmeer werd ingeschakeld om dit op te lossen. Met het advies van de specialisten van Coolmark en verschillende oplossingen van Mitsubishi Heavy Industries kreeg dit trendy restaurant weer het perfecte klimaat voor haar gasten.

Watergekoelde condensorunit van Mitsubishi Heavy Industries FD-C335KXZEW

Omdat er geen mogelijkheid was om een luchtgekoelde condensor te plaatsen, werd er gekozen voor een Mitsubishi Heavy Industries FDC335KXZEW watergekoelde condensingunit. Deze is aangesloten op het centrale koelwater leidingnet van de Markthal.

MHI Unit bij Jamie Oliver Markthal Rotterdam

De temperaturen in een keuken kunnen soms hoog oplopen. Een satelliet unit van het type FDU160KX6 onder hoge statische druk gebruikt buitenlucht om deze heftige condities te beheersen!

Tochtvrije lucht inblaas

Voor een tochtvrije lucht inblaas is er voor het restaurant gedeelte gekozen voor een drietal Cassette units type FDT71KX6. Deze units hebben een laag geluidsniveau en iedere individuele uitblaaslouvre is apart in te stellen vanaf het bedieningspaneel.

Het systeem wordt aangestuurd door middel van de RC-EX3 Touch-screen bediening. Hiermee kan vanaf 1 paneel elke individuele binnenunit worden beheerd.

Snelle installatie dankzij >B< Maxipro perssysteem

Al het leidingwerk is geïnstalleerd met het >B< Maxipro pers systeem. Hiermee is het systeem niet alleen sneller en schoner geïnstalleerd, maar tegelijkertijd ook veiliger omdat er geen soldeerwerkzaamheden uitgevoerd hoefden te worden.

Tevreden eindgebruiker

De hele installatie en de werking van het systeem worden door de eindgebruiker en gasten van Jamie's Italian als zeer prettig en comfortabel ervaren.

Jamie Oliver's Markthal Rotterdam blij met de oplossing

Wij helpen graag met uw volgende project!

Coolmark is al 47 jaar de partner voor uw koude- en klimaatoplossingen. Wij zetten graag onze kennis en breed productassortiment in om ook uw volgende project tot een succes te maken. Neem contact op met onze afdeling projecten voor meer informatie.Verberg boodschap