Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Goed gereedschap is het halve werk

YELLOW JACKET is wereldwijd al meer dan 70 jaar een begrip in koel- en HVAC technisch gereedschap.

Deze nieuwe samenwerking heeft geresulteerd in een groot en breed productsegment die nu uniek bij Coolmark te verkrijgen is.

Meer dan 70 jaar geleden heeft Jack Ritchie een doel gesteld voor Ritchie Engineering: om ‘de standaard’ te worden voor alle HVAC-slangen waarmee gemeten wordt.

In de afgelopen zeven decennia is het merk YELLOW JACKET® niet alleen de standaard geworden in slangen, maar ook voor andere koel en airconditioning technische gereedschappen zoals bijvoorbeeld vacuümpompen, afpompunits en manometersets.

Hoe hebben ze dat gedaan? Door een voortdurend streven naar perfectie! Dit is ook 1 van de belangrijkste kenmerken van het bedrijf. Terwijl andere bedrijven uitverkocht worden of hun productie hebben geoutsourcet naar buiten de USA, met kwaliteit verlies al gevolg, heeft Ritchie Engineering met hun medewerkers gebouwd aan ruim 70 jaar hoge kwaliteit producten.

Deze perfectie tot kwaliteit in combinatie met de kennis van Coolmark zorgt ervoor dat u kunt profiteren van alle voordelen. Wij hebben namelijk een mooie actie kunnen opzetten om deze nieuwe samenwerking te vieren!

Klik hier om een aanvraag in te vullen.

Goed gereedschap is het halve werk


Verberg boodschap