Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Een comfortabel kantoorklimaat met Danfoss en Madel

U kunt dit artikel ook in de digitale versie van de Coolmark Info van april 2018 lezen.

Novocon®S : de nieuwe digitale servomotor Danfoss

Met de introductie van de digitale servomotor de Novocon®S heeft Danfoss een volgende stap gezet in het verduurzamen van vastgoed. De Novocon®S, mag een ware revolutie genoemd worden in gebouwautomatisering en hydraulische balans. De servomotor is volledig afgestemd op de beproefde AB-QM. Deze combinatie van regelafsluiter en drukonafhankelijk inregelventiel is al meer dan tien jaar dé toonaangevende drukonafhankelijke inregel- en regelafsluiter op de markt

Bedieningsgemak

Met de Novocon®S wordt de perfecte verbinding tussen superieure regelprestaties en gebouwautomatisering gemaakt. De Novocon®S is een servomotor die direct vanuit het GBS kan worden aangestuurd. Hiermee is het nu mogelijk om de hydraulische balans te koppelen aan de gebouw-automatisering en maakt volledig inregelen op afstand mogelijk via een veldbus.

De Novocon®S gebruikt speciale veldbuskabels met kant-en klare stekkers voor aansluiting in daisy-chain configuratie. Meerdere draden vanaf een regelaar naar een servomotor zijn hiermee verleden tijd waardoor veel tijd en geld wordt bespaard.

Danfoss en Madel een goede match

Andere speciale eigenschappen zijn datalogging en debietindicatie voor het nog verder optimaliseren van uw installatie. Deze eigenschappen maken de Novocon®S met recht een uniek product!

Madel: Luchttechnische producten van hoge kwaliteit

Met Madel biedt Coolmark al jaren een sterk merk met luchttechnische producten van hoge kwaliteit. Madel werkt bij de ontwikkeling van hun producten samen met architecten en interieur ontwerpers voor een mooi en stijlvol product. Dankzij uitgebreide en langdurige ontwerp- en testprogramma's in eigen laboratoria worden de kwaliteit en de prestaties van Madel producten gewaarborgd. Ook inductie-units van deze fabrikant zijn hierdoor stijlvol en van hoge kwaliteit.

Madel's WAAB koelconvectoren voor koelen, verwarmen, ventileren

De moderne WAAB inductieunits van Madel bieden veel voordelen zoals;

  • Een laag geluidsniveau
  • Hoog comfort
  • Lage inbouwhoogte
  • Geringe onderhoudskosten
  • Laag energieverbruik

De units zijn leverbaar in breedtes van 30 en 60 cm in verschillende lengtes en er is ook een vierkante cassettevorm waardoor voor ieder kantoorgebouw een stijlvolle en comfortabele oplossing is te creëren.

Danfoss en Madel: een unieke combinatie

Door de gloednieuwe range hoge kwaliteitsinductie units voor de zakelijke markt van Madel te combineren met de innovatieve Novocon/ AB-QM motorbediende afsluiters van Danfoss ontstaat een unieke combinatie. Daarnaast is dit het ideale flexibele concept voor uw kantoorgebouw

Geïnteresseerd?

Neem contact op met onze afdeling projecten om meer te weten te komen over deze combinatie tussen de plafond inductieunits van Madel en de Novocon®S regelafsluiters van Danfoss.

Arnout Filé
Arnout Filé Tel: 0180 – 751 352Verberg boodschap