Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Realiseer een optimaal, tochtvrij werkklimaat met Airsocks van Euro Air.

U kunt dit artikel ook in de digitale versie van de CoolmarkInfo van januari 2018 lezen.

Daag ons nu uit het optimale, tochtvrije werkklimaat te realiseren met Airsocks van Euro Air.

Laat u inspireren hoe wij Hemabo Precisies hielpen haar warmteoverschot op te lossen, en vraag vandaag nog een offerte aan bij onze project afdeling.

Hemabo realiseert al meer dan 50 jaar complexe vormen en samenstellingen naar de hoogste standaarden. Zij vervullen een toppositie binnen Europa met het mechanisch bewerken van kunststoffen uit halffabricaat.

Hemabo Luchtverdeelsysteem

De uitdaging van Hemabo Precisies Kunstofbewerking uit Hengelo

Voor hun productiehal zochtten zij een oplossing voor het warmteoverschot dat door gebruik van CNC-machines ontstaat. Met name in de warme perioden had Hemabo te maken met zeer hoge en onwenselijke temperaturen. Dankzij de installatie van een viertal Mitsubishi Heavy Industries airconditioningsystemen voorzien van een Euro Air textiel luchtverdeelsysteem behoort dit tegenwoordig tot het verleden. De zones die met de installatie van Airsocks zijn ontstaan creëren aangename en tochtvrije werkplekken waarbij de temperatuur in de hal controleer- en werkbaar is.

Een tochtvrij binnenklimaat dankzij DFC; “Directional Flow Control"

Door het Trevira® textiel wordt een trage luchtintrede gerealiseerd. Gebruik makend van extra perforatie wordt een deel van de in te brengen lucht met een lage snelheid geprojecteerd. Het DFC-systeem maakt de luchtzakken geschikt voor; koelen, verwarmen en ventileren. Hiermee komt Euro Air tegemoet aan de hoogste comforteisen.

Kenmerken van de Airsocks;

  • Homogene luchtverdeling.
  • Minimaal waarneembaar.
  • Geschikt voor precisiekoeling.
  • Toepasbaar in kantoren, scholen, werkplaatsen, cleanrooms enz.
  • Leverbaar voor ronde en halfronde luchtzakken.
  • Vele RAL kleuruitvoeringen mogelijk.
Euro Air Airsocks

Beugels

Bij systemen met ronde slangen en vooral grote lengten is het gebruik van halfronde beugels een must. De rails worden gefixeerd en slechts met één draadstang afgehangen. Zelfs als het systeem niet wordt gebruikt blijft de onderkant rond van vorm.

Coolmark helpt u met het slagen van uw project!

Van inmeten, calculeren en ontwerpen tot aan de montage toe. Het luchtverdeelsysteem werd volgens de wens van Hemabo en de installateur door Coolmark verzorgd. Het project was daarmee in goede handen en hielp de installateur snel en effectief te werken. De professionele monteurs werkten nauwkeurig en met minimale overlast. Dat is wenselijk in situaties waar mensen gewoon door blijven werken. Vanzelfsprekend werd het project schoon opgeleverd.

Vraag nu ook uw offerte aan door onderstaand formulier in te vullen

Olof Huiberts
Olof Huiberts Tel: 0180 – 751 353Verberg boodschap