Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Big Foot Systems nu verkrijgbaar bij Coolmark B.V.

Het enorm brede productaanbod van de Big Foot Systems is nu verkrijgbaar bij Coolmark B.V. De Big Foot Systems zijn op dit moment de marktleider in het ontwerpen en produceren van frames voor lichtgewicht systemen tot en met de meest complexe zware systemen.

De installateur kan vanaf nu met elke vraag bij ons terecht, zodat er wordt gezocht naar de juiste oplossing. Voor onze airconditioning klanten kunnen we aan de hand van de buitenunit al het juiste frame selecteren. U hoeft dan alleen het type buitenunit (ongeacht welk merk) en anders de afmetingen en het gewicht door te geven. Heeft u een complexer frame nodig, dan is er de mogelijkheid om een frame op maat te laten maken. Door onze ruime voorraad kunnen wij de meeste frames al meteen uit voorraad leveren. Bij de frames wordt een montagehandleiding mee gestuurd en anders zijn er via de website korte montagevideo’s te vinden. Op alle Big Foot Systems bieden wij u een garantie van 10 jaar.

Nieuw Lock’n’Load Frame
Het Lock’n’Load is ontworpen om de montage van de airconditioninginstallatie te versnellen. Deze frames kunnen binnen 15 minuten worden gemonteerd. Het Lock’n’Load frame bestaat uit een modulair systeem met stevige zwarte verbindingstukken en is te verkrijgen in drie verschillende hoogtes (305, 450 of 600 mm). Door deze hoogte is het frame bestendig voor alle weeromstandigheden en door de hoogte is het makkelijk om de unit van onder te reinigen. Uitbreiding van het frame is mogelijk, zodat er meerdere units naast elkaar kunnen worden geplaatst. Elk Lock’n’Load frame is berekend op een draagkracht van 150 kg. Op korte termijn zal dit frame in ons assortiment worden gepromoot en hier hoort natuurlijk een leuke actie bij, binnenkort meer!

Sander Koeleman Tel: 0180 – 751 341Verberg boodschap