Bezoek de nieuwe MHI website

Over Coolmark

De groothandel voor energiezuinige maatwerkoplossingen in koel- en klimaattechniek. U herkent ons aan hoge kwaliteit, diepgaande kennis, betrouwbaarheid, een uitgebreid assortiment en hoogwaardige service.

Inloggen

E-mailadres:
* Wachtwoord:
*
  Registreren

Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een e-mail met daarin een nieuw tijdelijk wachtwoord, zodat u een nieuw wachtwoord kunt opgeven.

E-mailadres:
*
Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Nieuws

Nieuwe doelstelling CO2-footprint Coolmark 2022

Duurzaam MVO

16 december 2019, 12:00

nze vorige doelstelling voor 2018 hadden we ruimschoots gehaald. Er is toen maar liefst 25% CO2-uitstoot gereduceerd ten opzichte van 2015

Lees meer...

Werken zonder irritante tocht? Overweeg een Airsocks luchtverdeelsysteem van EuroAir

Euro Air

18 september 2019, 12:00

Wist u dat wij naast de levering van klimaatsystemen u ook volledig kunnen ontzorgen met luchtverdeelsystemen? De perfecte oplossing voor comfortabele en tochtvrije; kantoortuinen; scholen; kantines; sporthallen; supermarkten en distributiecentra, en meer

Lees meer...

Coolmark en YORK bundelen krachten in Nederland

YORK

25 augustus 2019, 12:00

Het assortiment van Coolmark was al de breedste in Nederland, met de uitbreiding van de warmtepompen, chillers, fancoilunits, regeltechniek en waterregelkleppen van YORK® komen er nog meer All-electric klimaatoplossingen bij.

Lees meer...

Op zoek naar een nieuwe uitdaging na de zomervakantie?

Nieuwe collega

18 augustus 2019, 12:00

Kom dan bij Coolmark BV werken! Wij hebben momenteel een paar leuke vacatures open staan. Lees snel of jij binnenkort onze nieuwe collega wordt!

Lees meer...

Back to the Future" met Hydrolution

4 juli 2019, 12:00

Lees hoe een school uit de sixties de 21ste eeuw instapt dankzij Hydrolution van Mitsubishi Heavy Industries en een duurzame comfortabele woning wordt....

Lees meer...

Bespaar Installatietijd met de Coolmark Climate Kit

tijdbesparen

1 juli 2019, 00:00

Zoekt u een gasloze lucht-water warmtepompoplossing voor koelen en verwarmen zonder ingewikkelde en tijdrovende installaties? Win tijd met de plug en play Coolmark Climate Kit!

Lees meer...

100% Gasloos met de Coolmark Propaan Chillers

24 juni 2019, 12:00

Ontdek hoe Van Vugt Kruiden uit Ridderkerk met de Coolmark Propaan Chillers voor een 100% gas-loze koude- en warmteoplossing koos.

Lees meer...

Tip Informatieplicht Energiebesparing

15 juni 2019, 12:00

Lees hier onze tip hoe de koeltechnisch installateur kan inspelen op de Informatieplicht Energiebesparing per 1 juli 2019

Lees meer...

Goed gereedschap is het halve werk!

21 mei 2019, 12:00

Er is een nieuwe samenwerking ontstaan tussen Coolmark & YELLOW JACKET!

Lees meer...

Het klimaat onder controle bij Jamie's Italian in de Rotterdamse Markthal.

22 maart 2019, 12:00

Al een tijdje liet het binnenklimaat van Jamie Olivers Italian Restaurant in de Rotterdamse Markthal te wensen over. Lees hier hoe zij dit oplosten.

Lees meer...

Lees hier ons MVO Jaarverslag 2017

20 december 2018, 12:00

Ook dit jaar is er weer een MVO Jaarverslag gepubliceerd. Dit verslag over het resultaat van het MVO beleid is gebaseerd op de MVO Prestatieladder en wordt jaarlijks gepresenteerd. Al sinds 2014 zijn wij gecertificeerd voor de MVO Prestatieladder, naast de CO2-prestatieladder. In dit kader hebben we tal van activiteiten in gang gezet, waarover in het verslag gerapporteerd wordt. Via onze MVO website kun je lezen wat onze ontwikkelingen en doelstellingen zijn op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Klik op onderstaande link om ons MVO Jaarverslag te lezen.

Lees meer...Verberg boodschap