Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Technische dienstverlening

In een markt die zo afhankelijk is van service als die van de koeltechniek, is bereikbaarheid uiteraard van groot belang. Bereikbaarheid heeft voor ons dan ook de hoogste prioriteit. Onze service gaat verder dan verkopen. In het geval dat u een storing heeft, kan één van onze servicetechnici u assisteren om een storing aan een installatie te verhelpen of te onderzoeken.

U kunt ons 7 dagen per week, 24 uur per dag voor spoedeisende zaken bereiken op 0180 - 751 300.

In bedrijf stellen

Mitsubishi Heavy Industries KX-systemen
Het is niet meer dan vanzelfsprekend dat u bij de inbedrijfstelling van uw eerste KX-systeem gratis begeleid wordt door één van onze STEK-erkende servicetechnici. Wij lopen dan samen met u het systeem op alle belangrijke punten door en geven waar nodig uitleg over de bediening en servicemogelijkheden.

Koudwateraggregaten
Wij zijn ook behulpzaam bij het in bedrijf stellen van de Aircool koudwateraggregaten en fancoil units. Bij de inbedrijfstelling wordt de regel- en beveiligingsapparatuur van de unit gecontroleerd en de bedrijfsdrukken en opgenomen stromen gemeten. De gegevens daarvan staan in het inbedrijfstellingsrapport dat u kunt opnemen in uw logboek.

Electronische regelapparatuur
Wij zijn in staat om u van het begin tot het eind - van offerte-/ontwerpberekeningen tot en met het in bedrijf stellen - te begeleiden. Dit geldt voor o.a. Danfoss ADAP-KOOL® en Carel regelsystemen.Verberg boodschap