Account aanvragen Webshop?

Klanten van Coolmark kunnen ook 24/7 een bestelling plaatsen via de webshop. Als u zich nog niet geregistreerd heeft op deze site kunt u zich hier registreren. U heeft dan wel uw Debiteurennummer nodig!

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Coolmark MHI Product Trainingen 2018

Kom dit voorjaar gratis naar de Mitsubishi Heavy Industries Airconditioning Product training

Hoewel de kennis in onze branche bij installateurs en adviseurs de laatste jaren sterk is toegenomen, blijft er een grote behoefte bestaan aan commerciële en technische trainingen. Daarom bieden wij regelmatig opleidingen aan in ons Coolmark Experience Center waar wij u niet alleen de theorie, maar vooral ook de praktijk van onze systemen willen laten ervaren.

Aanbod 2018

Dit jaar zullen de trainingen gehouden worden op de meeste dinsdagen en donderdagen in maart en april, en vooral een technische inhoud hebben met een klein vleugje commercie. De volgende onderwerpen komen aan bod;

  • Korte update F-gassen wetgeving
  • De nieuwe R32 systemen en gereedschappen
  • Aandachtspunten montage en installatie
  • Aandachtspunten en servicetips compressorwissel
  • RC-EX3 bediening inclusief storingscodes en praktijkoefeningen
  • Intesis & WiFi controller inclusief praktijkoefeningen
  • MaxiPro knelkoppelingen inclusief praktijkoefeningen
  • Update KXZR
  • Hydrolution & Q-Ton

Voor wie?

De technische training is bedoeld voor de installateurs met enige montage en service ervaring (minimaal 1 jaar) als ook ervaren installateurs. In één dag worden de algemene en veel voorkomende facetten van de Mitsubishi Heavy Industries klimaatsystemen behandeld. Niet alleen op basis van theorie maar ook met praktijkoefeningen, met als doel om het storing zoeken te vergemakkelijken en de zoektijden in het veld te verminderen.

Waar en wanneer?

De trainingen staan gepland in maart en april 2018 op dinsdagen en donderdagen en worden gegeven in onze instructieruimte van het Coolmark Experience Center aan de Zweth 6, 2991 LH te Barendrecht. De trainingen duren een volledige dag en zullen starten om 09.00 uur en eindigen rond 17.00 uur. Uiteraard verzorgen wij de lunch en sluiten wij af met een hapje en drankje in onze bar.

Annuleren?

Inschrijving voor deze training betekent in basis definitieve deelname. U kunt zich tot 1 week voor aanvang van de training afmelden. Daarna zijn wij helaas genoodzaakt om de kosten van de training à € 150,- aan u door te belasten.

Maatwerk

Onze technische product trainingen worden gegeven in groepen van maximaal 12 personen en minimaal 6 personen. Wenst u met 10 of meer personen te komen, dan is een maatwerk oplossing wellicht een betere optie. Neem contact met ons op om deze mogelijkheid te bespreken.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor deze kosteloze training door in onderstaand formulier uw beschikbaarheid op te geven. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op uw definitieve deelname te bevestigen.Verberg boodschap