Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Kennis van logistiek heeft onze prioriteit

Keuzemodel

In het onderstaande keuzemodel kunt u eenvoudig aflezen welke mogelijkheden wij u logistiek kunnen bieden voor leveringen binnen Nederland.

Tijden

Zending

Vracht

DPD

SLS

Koerier

08.00 17.00 u *

Regulier groot materiaal

Standaard

 

 

 

 

08.00 17.00 u *

Regulier klein materiaal

 

Standaard

 

 

01.00 07.00 u *

Nachtkoerier

 

 

Innight

 

08.00 09.00 u *

Overnight

 

 

Overnight

 

07.00 08.00 u *

Express groot materiaal

Express

 

 

 

08.00 09.00 u *

Express groot materiaal

Express

 

 

 

08.00 11.00 u *

Express groot materiaal

Express

 

 

 

08.00 11.00 u *

Express klein materiaal

 

Express

 

 

Spoed, in overleg

In overleg

 

 

 

In overleg

 * Volgende werkdag bij tijdige plaatsing van de order.

Standaard levering

Producten die u op een werkdag vóór 16.00 uur bij ons besteld, worden, mits voorradig, de volgende werkdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur op de plaats van bestemming geleverd. Komt uw bestelling na 16.00 of in het weekend bij ons binnen, dan wordt deze de eerstvolgende werkdag behandeld. Bij voldoende voorraad volgt de levering dan de daaropvolgende werkdag tussen 08.00 uur en 17.00 uur.

Tarieven voor standaard leveringen zijn vastgesteld in onze algemene voorwaarden.

Innight (Nachtkoerier)

Producten die u op een werkdag vóór 16.30 uur bij ons besteld, worden -mits voorraadig- de eerstvolgende werkdag tussen 01.00 uur en 07.00 uur geleverd. Komt uw bestelling na 16.30 of in het weekend bij ons binnen, dan wordt deze de eerstvolgende werkdag behandeld. Bij voldoende voorraad volgt de levering dan de daaropvolgende werkdag tussen 01.00 uur en 07.00 uur.

De bestelling kan bijvoorbeeld worden geleverd in een afgesloten ruimte bij uw bedrijfspand of bij uw monteur in de auto. (Hiervoor dient u wel een abonnement met onze logistieke partner af te sluiten). Het gaat hier om kleine zendingen van maximaal 25 kilo per colli.

Voor deze service is een toeslag van toepassing.

Overnight

Producten die u op een werkdag vóór 16.30 uur bij ons besteld, worden -mits voorraadig- de volgende werkdag tussen 08.00 uur en 09.00 uur geleverd. Komt uw bestelling na 16.30 of in het weekend bij ons binnen, dan wordt deze de eerstvolgende werkdag behandeld. Bij voldoende voorraad volgt de levering dan de daaropvolgende werkdag tussen 08.00 en 09.00 uur.

Bij deze service geldt dat het gewicht per collo niet meer dan 25 kilo bedraagt.

Voor deze service is een toeslag van toepassing.

Expressediensten

Soms is het noodzakelijk dat goederen vroeg worden geleverd zodat u op de dag van ontvangst direct met de producten aan de slag kunt gaan. Hiervoor bieden wij een aantal expressediensten aan. Houdt er rekening mee dat onze vervoerdersvoor deze diensten een onderscheid maken tussen groot en klein materiaal.

In alle gevallen geldt dat de order volgende werkdag kan worden geleverd mits de order op een werkdag vóór 16.00 uur bij ons is ontvangen en dat bestelde produkten voorraadig zijn. Komt uw bestelling na 16.00 of in het weekend bij ons binnen, dan wordt deze de eerstvolgende werkdag behandeld. Bij voldoende voorraad volgt de levering dan de daaropvolgende werkdag.

Voor deze service is een toeslag van toepassing.

Koerierdiensten

Wanneer u niet tot de volgende dag kunt wachten, maar direct een levering uit onze voorraad wilt ontvangen kan worden gekozen voor een koerierdienst. Samen met de medewerkers van de verkoop wordt gezocht naar een oplossing die het beste past bij uw specifieke vraag.

Kosten voor deze service worden volledig aan de klant doorberekend.

Internationaal verzenden

Wenst u orders internationaal te verzenden, neem dan graag contact op met onze verkoopafdeling.

Kleine order toeslag (KOT)

Voor orders met een netto waarde onder € 100,00 geldt een KOT (Kleine Order Toeslag) van € 15,00 bovenop de eventuele vrachtkostentoeslag.Verberg boodschap