Inloggen

E-mailadres:
* Wachtwoord:
*
  Registreren

Wachtwoord vergeten?

Vul uw e-mailadres in en wij sturen u een e-mail met daarin een nieuw tijdelijk wachtwoord, zodat u een nieuw wachtwoord kunt opgeven.

E-mailadres:
*

Bezoek de nieuwe MHI website

Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

MVO / Duurzaam ondernemen

MVO bij Coolmark

Coolmark levert koeltechnische componenten, airconditioning en warmtepompsystemen aan de installatiebranche in Nederland. Als handelsonderneming met verscheidene licenties van producenten die we in Nederland vertegenwoordigen en met onze technisch specialistische kennis stellen wij graag een voorbeeld in de supply chain. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is wat ons betreft al jaren een onderdeel van de cultuur binnen Coolmark. Het is een uitdaging om ons hierin steeds te verbeteren.

Energiezuinige apparatuur en slimme regelsystemen

Veel installaties die wij verkopen worden 24-7 ingezet en verbruiken dus continu energie. We focussen ons daarom op het leveren van energiezuinige apparatuur met slimme regelsystemen. Bovenal adviseren en ondersteunen we installatiebedrijven met kennis over ingebruikname en energiezuinig inregelen van installaties bij de eindgebruikers, om deze optimaal en energiezuinig te laten presteren.

Stimuleren van natuurlijke koudemiddelen

Hierbij stimuleren we het gebruik van natuurlijke koudemiddelen in installaties. Natuurlijke koudemiddelen leveren geen risico’s op voor klimaatverandering, terwijl de traditionele synthetische koudemiddelen dat wel doen. Coolmark neemt vanzelfsprekend ook maatregelen om het eigen energieverbruik te reduceren.

Kennis, efficiëncy en energiebezuiniging

Coolmark vindt het belangrijk om te investeren in de ontwikkeling van haar medewerkers door middel van opleidingen, trainingen en doorgroei mogelijkheden. Zij zijn immers de basis van het bedrijf. In 2017 is er een traject ingezet om te komen tot een shared service center samen met onze twee zusterbedrijven in Nederland. Hierdoor wordt onder andere het transport van goederen naar de klanten efficiënter en energiezuiniger ingericht. Het naleven van ethische gedragscodes en zorgvuldig handelen is hierbij ons uitgangspunt.

Speerpunten voor de toekomst

Eén van onze belangrijke missies voor de komende jaren is om ons blijvend te onderscheiden in de markt door kwaliteit, energie-efficiëntie en natuurlijke koudemiddelen en een voorbeeldfunctie te blijven vervullen in onze branche. Concreet streven wij ernaar om;

  • Bij te dragen aan de CO2-reductie in de branche
  • Zorgen dat onze medewerkers kunnen doorgroeien
  • Het aanmoedigen van het gebruik van natuurlijke koudemiddelen

Voor meer informatie over onze inspanningen op het gebied van MVO verwijzen wij u graag naar onze speciale MVO website:Verberg boodschap