Deze site werkt prettiger als u javascript aanzet.

Artikelbestanden

Artikelinformatie is regelmatig aan mutaties onderhevig. Hebt u het gisteren bijgewerkt, zijn er morgen alwéér nieuwe artikelen, vervallen artikelen, omschrijvingen, andere bruto prijzen, gewijzigde levertijden, afmetingen, gewichten of alternatieven.

Uiteraard wilt u deze mutaties weer zo snel mogelijk in uw systemen verwerken. Want voor prijscalculatie, inkoopbestellingen, goederenontvangst en factuurcontrole is een up-to-date artikelbestand absoluut onontbeerlijk. Wij beseffen dat als geen ander.

Onze artikelbestanden

De meest actuele artikelbestanden zijn te downloaden als PAB-bestand of Excel-bestand via Mijn Coolmark > Mijn bestanden mits u geregistreerd en ingelogd bent op deze site. Deze bestanden worden maandelijks geüpdate.

2BA

Met een abonnement bij 2BA kunt u altijd actuele artikelbestanden van groothandels en fabrikaten downloaden in het voor de installateurbranche uniforme PAB-formaat. Ook wij bieden hier ons up-to-date artikelbestand aan. Verschillende softwareleveranciers leveren systemen die deze bestanden kunnen inlezen.

Syntess Software

Syntess is producent van ERP-software (administratief, financieel, projectmatig en logistiek) en mobiele software voor de installatiebranche. Syntess Software heeft een webservice met 2BA geïntegreerd. Dankzij de webservice met 2BA houdt de Syntess-gebruiker de eerder ingelezen artikelen up-to-date met slechts één druk op de knop. Hij hoeft alleen het systeem aan te zetten en een internetverbinding te openen. Hiervoor is wel een abonnement op 2BA nodig. Het bewaken en handmatig downloaden van artikelgegevens behoort hiermee tot het verleden. Bovendien beschikt de gebruiker altijd over actuele artikelinformatie.

Meer informatie

Vraag uw huidige softwareleverancier naar de mogelijkheden van uw systeem om PAB-bestanden in te lezen.Verberg boodschap